Informatie

Om de kunst van het drummen goed onder de knie te krijgen is het volgen van lessen essentieel. Drumschool Parkstad biedt een flexibele methode om wegwijs te raken in de wereld van het slagwerk.

Groot voordeel van privé drumonderwijs is de individuele aanpak. De leerling kiest zelf de richting waarin hij of zij zich wil ontwikkelen. Leren drummen in een muziekgenre dat je aanspreekt vergroot nu eenmaal je enthousiasme en zal sneller (bevredigende) resultaten opleveren. Iedereen krijgt les in zijn of haar eigen tempo. Hierbij komen alle facetten van het drummen aanbod: techniek, souplesse, creativiteit, snelheid, improvisatie, meespelen op muziek, houding en ook het leren lezen van muziekpartijen.

Er wordt in alle stijlen lesgegeven: rock-popfunk-latin-fusion-metal-soul en/of de stijl die de leerling wenst. Leerlingen die in een bepaald muziekgezelschap zitten en behoefte hebben om doelgericht aan het reportoire van de band of het orkest te werken kunnen hiervoor terecht bij Drumschool Parkstad.

Lessen

Maandag t/m donderdag vanaf 12.00 u. tot 19.00 u. Dag en tijdstip van de les worden i.o.m. de docent bepaald.Tijdens de les spelen de leerlingen op een drumstel van de Drumschool Parkstad. Het is echter wel wenselijk dat de leerling thuis of elders de mogelijkheid heeft om op zijn eigen drumstel te oefenen. Er wordt lesgegeven in geïsoleerde, geventileerde en goed uitgeruste lesruimtes.

Alle voordelen op een rijtje

Individuele en flexibele lessen, snel resultaat, extra aandacht, GEEN druk van examens, rapporten en andere beoordelingen en geen verplichtingen om een duur drumstel aan te schaffen… Kortom: de leerling die gewoon lekker zijn hobby wil volgen is van harte welkom. Voorop staat het plezier van muziek maken!!!

Flexibele lesmogelijkheden

Er worden verschillende mogelijkheden geboden om les te volgen t.w.: beginnerscursus, wekelijks een 1/2 uur, tweewekelijks 1 uur. Iemand die ver moet reizen kan bijvoorbeeld één uur per twee weken les volgen, evenals de fanatieke drummer die elke week 30 minuten aan de slag wil. Informeer bij de docent.

Inschrijfformulier

Tarieven lesgelden

 • Wekelijks beneden 21 jaar
  40 weken € 624,-
  (€ 52 per maand, 52 weken minus 12 weken vakantie)
 • Wekelijks boven de 21 jaar
  40 weken € 755,-
  (€ 62,92 per maand incl. 21% BTW)

Vakantie

 • vakantie data verkrijgbaar bij de docent

 Locatie

 • Oefenbunker Landgraaf
  Heerlenseweg 162, 6371 HX, Landgraaf